Дитина не слухає. Що робити? Ліля Дубинська

Цена 60,00 грн.

Перша книжка із серії для дбайливих батьків "МАМАТАТАМ". 

 

Язык: Украинский
Год издания: 2016
Возраст ребенка: Родителям
Количество страниц: 128
Иллюстрации: Нет иллюстраций
Формат: 60х90/16 (~145х215 мм)
Переплет: Мягкий
Бумага: Офсетная
ISBN: 978-966-2665-79-6
Вес: 150 гр.



В желания

Ця книжка – чудовий порадник і помічник для тих батьків, які мають проблеми у стосунках зі своїми дітьми. Назвати її «чарівною кнопкою», яка відразу розв’яже всі проблеми, – не можна. Це радше путівник, що вкаже правильний маршрут до дитячого серця, до відкритих, довірливих і теплих стосунків.

У ній подано алгоритм для батьків, як почати працювати над собою: стежити, що кажеш, намагатися зрозуміти, що рухає малям і що воно відчуває, контролювати свої реакції. А ще авторка підкаже, як навчитися любити дитину не для себе, а для неї: вчасно підставити руку, а не носити на руках, направити, але не відвести, домовлятися, а не тиснути.

Ліля Дубинська - дитячий психолог з понад двадцятирічним досвідом приватної практики. Тривалий час публікувалася у журналі для батьків «Твой малыш» та працювала на «гарячій лінії».

Із власної практики переконалася, що навіть 15-ти хвилинна порада батькам може допомогти їм змінити та налагодити стосунки з дітьми. Спілкування з дітьми та батьками базує на принципі: завжди знайдеться рішення будь-якої проблеми, треба лишень навчитися висловлювати одне одному свою любов і віру в цінність кожної, маленької чи дорослої, людини.



Отзывов нет.